Royal rangers

Royal Rangers er en frikirkelig, internasjonalt speidertilbud, med lokallag over hele Europa. Filadelfiakirkens RR-gruppe samles mandager i oddetallsuker ute på Linderudkollen kl.18. Her lærer vi om naturen som Guds skaperverk, vi har ulike aktiviteter, andakt, mat og mye morro. Vi har et bredt spekter av aktiviteter; alt fra klatring, rappellering og skiturer til bygging av camp, pakking av sekk og utekino. I tillegg til de faste samlingene drar vi hvert semester på en helgetur. Royal Rangers arrangerer også nasjonale landsleirer og internasjonale Eurocamper som vi kan være med på.

Ta med deg grillmaten og kom ut i skogen for litt friskluft, vi stiller med bål og god stemning! Her er det ingen krav til speiderferdigheter eller friluftserfaring, og alle fra 7 – 18 år er velkommen til å bli med! Du vil uansett få opplevelser du sent vil glemme og venner for livet.

Lyst til å være med som leder eller deltaker? Eller vil du ha mer informasjon? Ta kontakt med leder for RR Oslo, Susanne Lützenkirchen, på microfila@filadelfia.no.